Bloggen

Bauhaus varuhuset i Sickla

Bauhaus varuhuset i Sickla är en av de mest populära byggvaruhusen i Stockholm. Det är beläget på Sickla Allé 2-4 i Nacka och är öppet från måndag till fredag mellan kl. 06:00-20:00 och på helger från kl. 08:00-18:00. Bauhaus varuhuset i Sickla är en del av Bauhaus-kedjan som har varit verksamt i Sverige sedan 1997.

Bauhaus varuhuset i Sickla är känt för att erbjuda ett brett utbud av produkter för både professionella hantverkare och gör-det-självare. Varuhuset erbjuder allt från verktyg och material till hus och trädgård till VVS, skruv och växter. Bauhaus-kedjan är också känd för sina konkurrenskraftiga priser och prisgaranti på hela sortimentet.

Bauhaus varuhuset i Sickla är mer än bara ett vanligt byggvaruhus. Det är en plats där kunderna kan hitta inspiration och allt de behöver för att förverkliga sina hem- och trädgårdsprojekt. Varuhuset är välorganiserat och har kunnig personal som står till kundernas förfogande för att svara på frågor och ge råd. Kunderna kan också utnyttja Bauhaus Premium, en kundklubb som ger dem erbjudanden, service och inspiration.

Tjänster och Sortiment

Bauhaus varuhuset i Sickla är en plats där både professionella hantverkare och gör-det-självare kan hitta allt de behöver för sina projekt. Varuhuset har ett brett sortiment av byggvaror, material, verktyg, trädgårdstillbehör och mycket mer. Här är några av tjänsterna som erbjuds på Bauhaus i Sickla.

Byggvaror och Material

På Bauhaus i Sickla finns allt från brädor till VVS-material. De har ett stort urval av byggmaterial, verktyg och maskiner för alla typer av projekt. Oavsett om du behöver något för en renovering eller för att bygga något helt nytt, finns det något för alla på Bauhaus.

Service och Kundtjänst

Bauhaus i Sickla har en kunnig personal som alltid är redo att hjälpa till med alla frågor och funderingar. De erbjuder också en prisgaranti på alla sina produkter, vilket betyder att du alltid kan vara säker på att du får det bästa priset när du handlar på Bauhaus.

Specialerbjudanden och Medlemskap

Bauhaus i Sickla har en kundklubb som heter Bauhaus Premium. Genom att gå med i denna kundklubb får du tillgång till specialerbjudanden och förmåner som inte är tillgängliga för alla kunder. Du kan också få hjälp med inspiration och idéer till dina projekt genom att besöka Bauhaus hemsida eller genom att tala med deras kunniga personal i butiken.

Sammanfattningsvis erbjuder Bauhaus i Sickla ett brett sortiment av byggvaror, material och verktyg för alla typer av projekt. De har också en kunnig personal och en prisgaranti som säkerställer att du alltid får det bästa priset. Genom att gå med i deras kundklubb, Bauhaus Premium, får du tillgång till specialerbjudanden och förmåner.

Besöksinformation

Öppettider och Adress

Bauhaus varuhuset i Sickla ligger på Sickla Allé 2-4 i Nacka, Stockholm. Varuhuset har generösa öppettider och är öppet från 06:00 till 20:00 på vardagar, 08:00 till 18:00 på lördagar och söndagar. Detta ger kunderna gott om tid att handla och utforska butiken.

Shoppingupplevelse och Recensioner

Bauhaus varuhuset i Sickla är en populär butik som erbjuder allt från byggvaror till trädgårdsprodukter. Butiken är välorganiserad och personalen är kunnig och hjälpsam. Kunderna har uttryckt sin nöjdhet med butiken och dess produkter genom positiva recensioner.

Online och Hemleveransalternativ

Bauhaus erbjuder också en online shoppingupplevelse på sin hemsida bauhaus.se där kunderna kan handla och få produkterna levererade till hemmet. För de som vill hämta produkterna i butik finns en drive-in service där kunderna kan hämta sina produkter utan att behöva lämna bilen. Dessutom finns det möjlighet att reservera produkter online och hämta dem i varuhuset.