Vardagsträning för alla åldrar

Hälsa och välmående är någonting som gått från klarhet till klarhet. Under många år har träning som begrepp varit förknippat med en rad förutfattade meningar. Över tid har dessa utmanats för att sedan raseras. Hälsa och träning är någonting som angår alla människor helt oavsett vilka förhoppningar och behov man har. En god devis som är fullt användbar ännu, är att den bästa träningen är den som blir av!

Att hitta sin motivation kan ibland vara svårt. Det finns många saker annat än träning som lockar en kall vinter. Samtidigt är det fråga om att planera framåt i tiden. Det man gör för att må bra idag, är vad som förändrar måendet senare. Här skriver vi om allt möjligt som rör kropp och hälsa. Allt ifrån mat till inspiration, tips och rekommendationer. Förutom att diskutera träning finns också utrymme för diverse flugor och trender.

Digital underhållning

Även om träning och hälsa är förknippat med tung fysisk aktivitet, finns också behov av att luta sig tillbaks och varva ner. Här kommer vi in på underhållning och i första hand en digital variant av detta. Här kan du regelbundet hitta information om det mesta som får en att må bra! Det handlar alltid om att varva ner och om att träna. Dessa två kanske kan ses som motpoler, men faktum är att vi behöver alla delar av skalan.

Välkommen!