Bloggen

Anmäl dig till ett träningsläger – en utmaning

Så du vill prova träningsläger? Det kan vara ganska läskigt men spännande besluta om den rätta vägen att gå in, men här är några saker att tänka på.

Du måste överväga var utbildningen kommer att äga rum. De flesta av de företag som har armén divisioner har utbildningsmöjligheter som är öppna för allmänheten.

Bootcamp i USA

Kommer du att träna i en bas i ett annat land eller kommer du att utbilda dig i USA? Om du ska träna utomlands, kommer du att bli tillfrågad om du vill ta någon utrustning med dig eller inte. Om du gör det, då kan du lika gärna ta det bästa du har råd med. Tvärtom skulle vara om du bor här och vill träna med amerikanerna.

De flesta av de företag som erbjuder träningsläger boot camp har någon form av fysisk kondition tester som inte är alltför svårt. Många människor som gör samma sak som du kommer att göra kommer att ha liknande fysiska utmaningar. Försök att komma in i huvudet på någon annan och se hur de gör när de faktiskt går igenom övningen.

När det gäller att välja en plats att träna i träningsläger, måste du bestämma om du vill arbeta med en armé division eller en civil division. Många av de militära organisationerna är kontrakterade med civila motsättningar så samma regel gäller. För dem som har valt att gå med en civil division, är det lämpligt att kolla in sin sjukvård innan du registrerar dig för det.

Du bör också överväga hotellets boende under din träningsläger. Många människor som inte har varit i denna typ av miljö innan kan finna det konstigt. Du bör alltid se till att du får sova i ett anständigt rum och du kommer att sättas upp i ett trevligt hotell när du anländer till boot camp.

Att försöka avgöra om du ska vara i denna typ av miljö är ett tufft beslut. Det finns många fördelar med att ha denna typ av erfarenhet så om du är intresserad av det, kan du lika gärna ge det en chans. Tänk på vad proffsen ska gå in i träningsläger och väga dem mot nackdelarna.

ÄR du intresserad av träning är denna sida värt att besöka.